Runontapaiset kirjoitelmat

30. maaliskuuta 2018

Pääsiäiskäpälä (+KhV)

Joskus takavuosina oltiin taas vaihteeksi lippukunnan talvi- eli pääsiäisleirillä. Oli vähän hätäisesti kokoonlyöty joten es. joku huomasi vasta ensimmäisessä ruokailussa että eihän tällä leirillä ole edes nimeä!?? (sellaisia on ollut kuin Kylmänväristys, Nokipannu ym.) No siinä sitten pohdittiin ja mä heitin että miten olisi Käpälä? Jengi tuumasi et joo, hyvin käy ja hetki taas pupellettiin ja yks kaveri alkoi kirjoittaa päiväkirjaan otsikkoa.
Keksin silloin kysäistä kun tuli mieleen että tiedättekö mikä on pääsiäiskäpälä? Kaikki äimäsi vähän aikaa eikä kukaan tajunut johon minä että no mämmikoura!
Syntyi yleistä hekottelua ja kaikki oli et niin tietenkin. Jatkoin että voitaisiin leirin loputtua valita leirin viralllinen pääsiäiskäpälä, joku joka olisi siis kämmännyt pahiten ja tämä hyväksyttiin hymyssä suin. Hetken päästä tää päiväkirjan kirjoittaja ilmoitti että ei tarvii oottaa leirin loppuun, siis sitä valintaa ja näytti kirjaa. Oli kirjoittanut kuusi senttisillä kirjaimilla otsikoksi PÄÄSIÄSI ;DD Arvaatte että syntyi yleinen remakka, jengi putoili ihan huolella. Kaikista hauskinta oli että kaikki oli täyttä improa, olin keksinyt nimen ja mämmikouran pääsiäiskäpälä -merkityksen ja sen kaverin krijoitusvirhe tuli ihan hatusta. Tilannekomiikka on niin parasta!!

Ja tästä saamekin kirjoitushaasteen eli harrastukseen liittyvä hauska, koominen muisto;)


Täytyy lainata kuvituskuva 
Maahisten retkeltä


Eilisen EVS-ohjelmassa ihmettelin juttujen lisäksi Veitolan hanskoja: violetit, näytti jonkinlaiselta kumilta ja liki kyynärpäihin. Tuumin että tuollaisia tarvii keinosiementäjät, tiskaajat tai sitten vähän erikoisempiin seksileikkeihin. En seuraa muotia mutta häiritsi ohjelmaan keskittymistä aina kun oli kuvassa. Ihan hirveät. Tuli mieleen sellaiset lasten kurakäsineet mutta erillisillä sormilla, siis ei lapasmalli. Yritin etsiä kuvaa mutta en löytänyt lähellekään yhtä törkeitä.
Muuten kyllä ihan hyvä ohjelma ja kaikki kolme on hyviä juontajia/haastattelijoita. Siltsua käy sääliksi;(
Ai niin, ohjelmassa oli belgialaisia jättikaneja, kymmenkiloisia!! Pupuöverit!!

Hitsi kun unohtui laittaa rairuoho kasvamaan, olisi ollut siemeniä. Vähän pääsiäisfiilistä pesään mut nyt täytyy mennä mielikuvituksella,


Sus'


Pupuisaa pääsiäistä!

;DDDDDD

17 kommenttia:

 1. EVS - ei pysty katsomaan. Ja miksi samat ihmiset kiertää jatkuvasti ohjelmasta toiseen?

  Ainoa minkäänlaisen ajankohtais-/keskusteluohjelman haastattelija ketä viime aikoina pystyi katselemaan ja kuuntelemaan on ikävä kyllä lopettanut ja sen takia ko. ohjelman taso on laskenut kuin se kuuluisa lehmän häntä:

  Perjantai -ohjelman Pekka Vahvanen oli/on aivan huipputyyppi. Ei turhia maneereja, ei ilveilyä eikä ilmeilyä, ei kikattelua eikä hihittelyä. Ja oli selkeästi tutustunut asiaan ja haastateltavaansa etukäteen eikä tehnyt haastattelua tuosta noin vaan vasemmalla kädellä.
  Toinen on Jari Korkki, hänestäkin on harmi kyllä tullut vähän turhan "kiltti", oli ennen paljon särmikkäämpi ja ärhäkämpi haastatteluissaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöllö on kriittinen. Nykyajan ohjelmamoodi tuntuu olevan että viihdettä on oltava, ei se tosin mua haittaa.

   Poista
  2. Viihdettä on niin monenlaista. Nykypäivän viihdeohjelmista hyvin harva kolahtaa, katselen mieluumminen vanhoja hyvin tehtyjä ohjelmia, joiden tekijät ovat keksineet ohjelmaformaatin itse. Nyt kaikki tulee jostain muualta.
   Uudelleen lämmitetyt vanhat ohjelmat; Napakymppi, Haluatko miljonääriksi, Onnenpyörä... Aaarrrggghhh...

   Räikein esimerkki vasta alkanut Onnela, joka on täysi kopio ruotsalaisesta Solsidanista: olisi riittänyt kun Solsidanin oli dubannut suomeksi.

   Viimeisin hyvä elokuva jonka katsoin, oli Giver.

   Poista
 2. Mämmikoura! Reps!

  Harrastukseen liittyvä koominen muisto? Hmm, kun en ole koskaan oikein harrastanut mitään!! Pakko jättää väliin, kait, sori!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kerro sit vain jokin koominen tilanne mihin olet joutunut. Ja olihan kirjoittaminen ensin harrastus, kai sieltä nyt jotain hauskaa löytyy, kaatunut kahvikuppi mestariteoksen päälle tms.? Jos jätä väliin lopetan haastamisen (kauheata uhkailua;D)

   Poista
  2. Kamalaa uhkailua! Katsotaan, jos irtoaa jotain koomisesta elämästäni. Eh.
   Onneksi tuo Cara paikkaa minua tällä viikolla!!

   Poista
  3. Vai palkkasit sijaisen, höh....millä lahjoit?

   Poista
  4. Rakkaudella ja ystävyydellä :D

   Poista
 3. Minulle taas tuo kirjoitushaaste toi mieleen sellaisen muiston, että oli kirjoittaa :D

  Kiitos Sus' !!

  VastaaPoista
 4. Hih, Belgialaisia jättikaneja kutsuttiin muinoin Broilerikaneiksi...kun mie olin pieni, meillä oli lemmikkinä sellainen, Eetu nimeltään. Tarkoitus oli hänestä paisti kasvattaa, mutta kuka sitä nyt olisi pysytynyt pataan pistämään! Pääsi nauttimaan eläkevuosistaan tuttavan maatilalle, missä terrorisoi kaikkia navetan asukkaita parhaansa mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En pystyis ainakaan mä=) Vanhaksko eli? Kyllä sen kokoinen kani jo terrorisoimaan pystyy, hih, tuli mieleen monty pythonin killer rabbit, jos et tiedä niin nuo sanat juutuupiin;D

   Poista
 5. Tokihan mie Monty Pythonini olen sisäistänyt :D
  Eetu piti jöötä navetassaan kuusivuotiaaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäsköhän katsoa tänään Brianin elämä niin pääsisi pääsiäistunnelmaan? ;D

   Poista
 6. Syötäväksi kasvatetut on tullut syötyä.

  VastaaPoista

Jätä puumerkki.. .